Natuurlijke, veganistische formule

L’Oréal Professionnel lanceert een gloednieuwe lijn van professionele haarproducten met 80 tot 100 % topingrediënten van natuurlijke oorsprong. Extra detail: de Source Essentielle-producten zitten in herbruikbare flesjes die navulbaar zijn in de salon.

Om op basis van natuurlijke ingrediënten een performant en cosmetisch effect te bereiken dat vergelijkbaar is met de klassieke shampoos hebben de onderzoekers van L’Oréal een specifieke technologie ontwikkeld gebaseerd op het uiterst verfijnde evenwicht tussen minutieus geselecteerde cosmetische en tensioactieve stoffen.

In alle shampoos en oliën van Source Essentielle heeft L’Oréal Professionnel zorgvuldig uitgekozen bloemen verwerkt. Dankzij het zeer strenge productieproces blijven ze in de suspensie en tasten ze de helderheid van de formules niet aan.

Source Essentielle bestaat uit 4 lijnen die zowel in professionele kapsalons als thuis kunnen worden toegepast. De lijnen beogen elk op hun beurt een specifieke doelgroep: normaal, droog en gekleurd haar of gevoelige hoofdhuid.

Source Essentielle trekt de natuurlijke lijn door in de verpakkingen en biedt de consumenten de mogelijkheid om hun shampooflesje in de salons te laten navullen. Dit innovatieve idee leidt tot een besparing van 14 g plastic bij elke navulbeurt of het equivalent van de helft van een lege flacon. Elke twee navulbeurten zijn goed voor een uitgespaarde flacon! Dat is een première bij L’Oréal Professionnel dat hiermee een absolute ommezwaai maakt richting duurzame haarproducten.

www.lorealprofessionnel.be/be-nl

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest