Miracle Elixir!

Keune soin miracle elixir

Keune Haircosmetics lanceert de Miracle Elixir-verzorging: een krachtige geconcentreerde keratinebehandeling die in kleine ampullen wordt geleverd en met alle bestaande Keune Care-maskers kan worden gemengd.

Tijdens de uitgebreide testperiode ontdekten wetenschappers van het Keune-lab dat een behandeling met Miracle Elixir de zichtbare haarschade tot wel 80% verminderde en het haar twee keer zo zacht maakte.

“Het product is bijzonder krachtig – de naam Miracle Elixir past perfect,” legt Eelco Keune, Marketing Director uit. “Het is bedoeld voor gebruik bij een luxe vertroetelingsbehandeling in de salon. Heerlijk wanneer je behoefte hebt aan ontspanning en je haar wat extra liefde kan gebruiken.”

Een Miracle Elixir-behandeling bestaat uit een haardiagnose, een ontspannende wasbeurt met uitgebreide hoofdhuidmassage en een herstellend masker verrijkt met de geconcentreerde keratine van Miracle Elixir.

De kapper voegt de Miracle Elixir Booster aan één van de Keune Care-haarmaskers toe voor een custom behandeling. Nadat het masker is aangebracht, wikkelt de kapper een warme handdoek om het hoofd van de klant voor een extra ontspannend effect en om de werking van het product te stimuleren. Na twintig minuten wordt het masker uitgespoeld en het haar naar wens gestyled.

Keune Haircosmetics stelt ook een behandelingsspray voor thuisgebruik voor. De Miracle Elixir Keratin Spray is een gebruiksvriendelijk product dat de resultaten van de salonbehandeling verlengt.

www.keune.com/be/Homepage

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest