Mèches in 45 minuten

Jaguar - édition limitée

Voltijds werken, het huishouden doen, de kinderen opvoeden en tegelijkertijd ook nog een sociaal leven leiden. Met zo’n drukke agenda is het nagenoeg onmogelijk om (zeer kostbare) uren bij de kapper door te brengen om je haar te verhelderen of je balayage te onderhouden.

Dat is de reden waarom L’Oréal Professionnel in 2018 haar zijn Blond Studio-aanbod uitbreidt met de creatie van express lokken in het salon met behulp van het eerste professionele Pro-Heat ontkleuringssysteem: Instant Highlights.

Dankzij deze nieuwe lokkentechniek van L’Oréal Professionnel om mèches te zetten kunnen vrouwen voortaan hun haar verhelderen in een kapsalon in slechts 45 minuten (in de plaats van 90 minuten), inclusief de volledige toepassing en het uitspoelen.

Instant Highlights vereist drie elementen, een warme tool metverdeler, een ontkleuringscrème   voor een express verheldering en aluminiumfolie voor professionals.

Aangezien Instant Highlights bedoeld is voor een snelle service is een klassieke balayage hier niet mee mogelijk, en ook geen volledige ontkleuring of lokken op zeer lang haar. Het is aanbevolen voor gedeeltelijke en snelle technieken.

De klanten kunnen in de kapsalons kiezen uit drie « Instant Highlights » -diensten afhankelijk van het gewenste resultaat :

  • INSTAGLOW (10 à 15 lokken) “Contouring“-techniek om de gelaatscontouren te verzachten.
  • INSTALIGHTS (10 à 15 lokken) Opfrissing van een eerder uitgevoering van mèches.
  • INSTAREVIVE (Jusqu’à 15 lokken) Subtiele lokken op het oppervlak van de haardos.

www.lorealprofessionnel.be/be-nl

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest