Looks voor elke haartextuur

tigi

CATHERINE PORTEVIN

Tigi en zijn internationale Creative Team volgen de veranderende behoeften en wensen van hun klanten op het gebied van snit en haarkleur op de voet. Voor zijn nieuwe Shift Collection vond het Creative Team inspiratie in het individualisme dat zich aftekent in de straten van Oost-Londen en New York, waar alle bestaande barrières tussen man en vrouw worden neergehaald.

De eenheid tussen snit en kleur is voor Tigi het uitgangspunt voor kapsels die het imago en de persoonlijkheid van de drager weerspiegelen. In dit geval lag de kleur aan de basis van elke look, als fundament van de fysieke verschijning.

Colorist en kapper werkten samen, gebruik makend van verschillende technieken: over elkaar heen liggende laagjes om de kleur beter te doen uitkomen, pony’s om structuur te verlenen en krullen om een bepaalde beweging te creëren.

De Shift Collection telt 8 nieuwe kapsels en kleurtechnieken, waarvan twee met afrohaar. Het Creative Team is door Anthony Mascolo in het leven geroepen om onophoudelijk grenzen te verleggen en conceptuele ideeën naar een steeds hoger niveau te tillen: het was dan ook logisch dat Tigi zijn jaarlijkse kijkboek aanvulde met looks voor alle soorten haartexturen.

http://us.tigiprofessional.com/brands

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest