Krachtige shots om thuis te gebruiken

Série Expert - l'Oréal
Série Expert - l'Oréal

Na een Power Mix verzorging van Série Expert in het kapsalon is het haar van je klanten mooier dan ooit. Maar hoe stimuleer je hun Série Expert-routine thuis?

De nieuwe Powermix Shots zijn de eerste shots (capsules) van L’Oréal Professionnel om thuis te gebruiken. Zij bevatten een concentraat van zuivere ingrediënten om onder het Série Expert-masker te mengen. De transformatie van het haar is onmiddellijk zichtbaar.

Help je klanten om het shot te kiezen dat het best bij hen past en adviseer hen bij het mengen met een van de Série Expert-maskers om hun haar in een oogwenk te transformeren. Vermengd met de Série Expert-maskers Vitamino Color, Liss Unlimited of Nutrifier & Inforcer is een optimale werking en stabiliteit gegarandeerd.

  • Power Mix Shot Color bevat uitsluitend olieachtige ingrediënten zoals omega 6 en 9 voor gekleurd haar.
  • Power Mix Shot Liss bevat uitsluitend olieachtige ingrediënten zoals teunisbloemolie, algemeen bekend om zijn sublimerend effect op het haar: de voedende en verzorgende werking helpt het haar glad te strijken en glad te houden.
  • Power Mix Shot Repair bevat uitsluitend vette ingrediënten zoals olijfolie, dat vooral nuttig is om zijn diep voedende en beschermende eigenschappen.
  • Power Mix Shot Nutri is een watervrije formule die ook glycerol bevat, een hygroscopisch ingrediënt dat veelvuldig wordt gebruikt om zijn vochtinbrengende eigenschappen die het haar voeden en verzachten.

www.lorealprofessionnel.be/be-nl

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest