High-performance bescherming!

Redken

Blootstelling aan uv-stralen en andere schadelijke milieufactoren staat gelijk aan aanvallen op huid en haar. Uv-licht beïnvloedt zowel gekleurd als onbehandeld haar: het verkleurt, droogt uit en de vezels worden gevoeliger.

De lijn Color Extend Sun van Redken is nu samengesteld met het exclusieve Interlock Protein Network dat het haar eiwitten toedient om het te herstellen en het opnieuw sterk te maken. Technologisch gezien verbindt het Hydra-Shield-complex de UV-A/UV-B-filters met mango-olie en ceramiden op de haarvezel. Zo wordt het haar gevoed en versterkt na blootstelling aan de zon. Het wordt opnieuw voller en het glanst weer.

De lijn bestaat uit:

  • Reflective Glow Oil Spray, een glansspray voor haar dat werd blootgesteld aan de zon. De spray is verrijkt met het Hydra-Shield Complex en mango-olie om het haar weer stralend te doen glanzen.
  • After Sun Shampoo, een herstellende shampoo voor na het zonnebaden. Hij beschermt de kleur met zijn UV-filters en verwijdert resten van mineralen, chloor en zout. Het haar wordt gevoed en beschermd, de kleur licht stralend mooi op.
  • After Sun Mask, een vochtherstellend gelcrèmemasker dat de glans en structuur van gekleurd haar herstelt na blootstelling aan de zon.

www.redken.com

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest