Het hipste beauty event van het najaar

Beauty trade

Van 16 t/m 18 september a.s. wordt de Jaarbeurs in Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beauty festival. Professionals uit de beautybranche kunnen hier inspiratie en kennis opdoen, zich oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en genieten van allerlei spetterende beauty acts. Beauty Trade Festival belooft daarmee de perfecte kick off van het nieuwe beauty seizoen te worden!

Beauty Trade Festival is de nieuwe naam voor de najaarsbeurs in Utrecht. Het blijft dé plek waar professionals uit o.a. de beauty-, nail- en wellnessbranche elkaar ontmoeten en hun inkopen doen voor de herfst- en winterperiode. Maar dan wel in een relaxte, nazomerse festival-sfeer met veel ruimte voor business gerelateerde, fun en entertainment.

Kloppend hart is de gevarieerde festival beursvloer, met verschillende stages en theaters waar boeiende shows, presentaties of workshops plaatsvinden. Ook zijn er terrassen waar vooraanstaande leveranciers aantrekkelijke demo’s verzorgen. Dat alles maakt Beauty Trade Festival straks tot de meest complete vakbeurs en het leukste business event voor de beautyprofessional!

www.beautytradespecial.nl/beauty-trade-festival

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest