Het geheim van lange, volle wimpers …

mascara

Fiber Wings II Mascara van Divaderme is een mascara die natuurlijke vezels van de argannoot bevat. In één beweging hechten zich zo’n honderd minuscule vezeltjes aan de wimpers. Het resultaat is verbluffend: de wimpers zijn langer, steviger en mooier dan ooit.

Fiber Wings II Mascara verlengt de wimpers en werkt ze mooi af, met een sensuele glamourlook als resultaat. Het product voedt, versterkt en hydrateert de wimpers bovendien, waardoor ze ook op termijn mooi blijven. In combinatie met de Lash Extender wordt de oogopslag helemaal innemend.

Lash Extender II, verrijkt met 100% natuurlijke ingrediënten, verleent de wimpers volume en lengte. Deze vezels zijn eveneens afkomstig van de argannoot. Breng eerst een laagje Fiber Wings Mascara aan en daarna een laagje Lash Extender II. Een extra laagje Fiber Wings Mascara maakt het helemaal af. Het resultaat is verbluffend!

Lash Extender II is gemaakt om de wimpers te verstevigen en gezond te houden. Zo zien ze er fantastisch uit zonder lijm en valse wimpers. Het is de enige wimperverzorging, verrijkt met natuurlijke vochtinbrengers en plantenextracten, die de wimpers verstevigt en ervoor zorgt dat ze 4 à 6 weken lang voller blijven.

www.divaderme.be

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest