Een totaalsysteem!

System Professional

System Professional introduceert een nieuwe generatie van het vermaarde LuxeOil-assortiment: een wetenschappelijk bestudeerde en volmaakt synergetische combinatie van drie voedende oliën, met name argan-, amandel- en jojobaolie. Buitengewoon efficiënte lipiden verrijken het haar en verlenen het een diepgaande verzorging.

LuxeOil bevat verder het EnergyCodeTM-complex, wat resulteert in een volmaakt evenwicht tussen de vier voornaamste ingrediënten – natuurlijke lipiden, cafeïne, histidine en nicotinamide (vitamine B3), zodanig dat ze het haar elk afzonderlijk beschermen en verstevigen met behulp van de oliën.

De introductie van 2 nieuwe producten in de LuxeOil-lijn biedt nog meer mogelijkheden voor een totaalervaring, van het wassen tot de afwerking:

  • Cream Elixir strijkt het haar glad en maakt het heerlijk zacht. Ideaal voorafgaand aan het föhnen, voor een soepel en dynamisch kapsel vol energie.
  • LuxeOil Emulsion wordt goed geabsorbeerd en herstelt de keratine. De haarvezel herstelt zich in de diepte en het haar wordt soepel op lange termijn, zonder te verzwaren. Eveneens geschikt voor zeer fijn haar. Het haar is zichtbaar gezond en voelt zacht aan.

Het iconische parfum van LuxeOil, samengesteld uit weelderige kruiden- en bloemengeuren, zorgt voor een buitengewoon verleidelijke toets. De charme van osmanthus, lelietje-van-dalen en tonkaboon vormen een warm hart dat zich afzet van de houtbasis met muskus en amber, aangescherpt met de frisse toetsen van pompelmoes, abrikoos en kruiden.

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest