Een modieus vleugje cool

Cool Collection - Wella professionals

Wella Professionals van Coty introduceert The COOL Collection, ontwikkeld voor subtiele tot complete transformaties, toegespitst op de persoonlijke wensen van iedere klant.

Koleston Perfect introduceert vier nieuwe nuances, 10/95, 10/86, 9/81 en 7/18, met accenten in zacht roze, violet, parelmoer en as. Voor een fascinerende koele hint met delicate en naadloos mooie resultaten.

Voor de lancering van vier nieuwe nuances in Parel (verfijnd blond met een vleugje roze), As (blond met een parelblauwe astoon), Violet (gletsjerblond met een sprankje violet) en Ceder (subtiel, maar koel met een zachte astoon) werkte Wella Professionals met de Global Top Artists Issie Churcher en Garry Gill om inspiratie op te doen in onmiskenbaar ‘koele’ kleurenpaletten.

Koele, aardse pasteltonen zijn een evoluerend kleurenpalet. Dat geeft ons de vrijheid en flexibiliteit om wat dan ook te bereiken, van subtiele verandering tot complete transformaties, perfect toegespitst op de gewenste hoeveelheid licht en diepte die het haar van jouw klanten nodig heeft.

De nieuwe nuances bieden klanten, die hun kleur willen houden maar deze wel willen verfraaien, een waaier aan mogelijkheden voor eenvoudig te onderhouden transformaties met het perfecte vleugje koel, van modieuze accenten tot versterkingen van kleur.

www.wella.com/professional/nl-NL/home

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest