Een legale tool, praktisch en visionair

 Ikosoft

Om wettelijk in orde te zijn, beveelt Ikosoft het gebruik van NF 525-gecertificeerde software aan. Het merk NF 525 verstrekt immers een kwaliteits- en veiligheidsgarantie voor de producten waarop het is geïnstalleerd. Het garandeert conforme beheers- en kassaregistratieprogramma’s, en in geval van een controle is elke verdenking uitgesloten.

Is gecertificeerde software duurder? In elk geval niet bij Ikosoft: het volledige softwareaanbod kreeg er het NF 525-label zonder enige weerslag op de prijs. Een marktstudie wijst bijvoorbeeld uit dat Merlin het minst dure programma in omloop is. Een hele prestatie voor software met een NF 525-certificaat!

Met ‘visionair’ bedoelen we dat de software ook moet kunnen worden gekoppeld aan een online reservatiesysteem zoals It Beauté. Ikosoft is de enige software editor die zo’n directe link mogelijk maakt. Een klant die voor het eerst een afspraak boekt in jouw salon via It Beauté zal met andere woorden rechtstreeks in het klantenbestand van Merlin worden opgenomen. It Beauté fungeert als uitstalraam voor je salon en vergaart automatisch gegevens uit je software. Dat betekent dus meer naambekendheid voor jouw zaak, wereldwijd …

Software begeleidt ons bij onze dagelijkse bezigheden: hij moet dus eenvoudig en intuïtief zijn, maar ook optimaal presteren om onze activiteiten als geheel te optimaliseren. Zorg dat je de juiste keuze maakt!

www.ikosoft.com/en-gb/index.html

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest