Een gouden jubileum!

Jaguar - édition limitée

Het is een gouden jaar voor het scherpste scharenmerk, want het succesverhaal van Jaguar begon in 1932. Dit jaar viert Jaguar zijn jubileum met de ‘85th Anniversary’-editie.

‘1932’ en ‘Original’, modellen van Jaguar in beperkte oplage, zijn must-haves voor de trendy kappers van nu. Beide scharen vertonen het iconische symbool van het merk en zijn een eerbetoon aan de 85-jarige geschiedenis van de scharenproducent.

Het gebruikte coatingproces is een absolute wereldprimeur. De schaar wordt behandeld met echt goud en krijgt vervolgens een elegante zwarte afwerking.

Model ‘1932’, het vintage ontwerp in beperkte oplage, draagt de klassieke stempel ‘since 1932’ met de typerende afbeelding van de wilde, ongetemde katachtige.

Het tweede model, ‘Original’ genaamd, laat het goud van de schaar schitteren als een bliksemschicht tegen het mat zwarte oppervlak en vertoont het vintage logo ‘original since 1932’.

Ter gelegenheid van het jubileum krijg je bij elke schaar een speciaal bedankje: een glanzend gouden jaguar die als sleutelhanger of tashanger kan dienen.

Geen andere schaar dan de CJ4 Plus, het succesmodel van de Jaguar Silver Line, leende zich beter als jubileummodel. De twee 85th Anniversary-modellen zijn verkrijgbaar van 01/11 tot 15/12/2017 in maat 5,5’’, zolang de voorraad strekt.

http://www.jaguar-solingen.com/nl/home/

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest