Dusted Rouge

IGORA ROYAL

IGORA ROYAL blijft toonaangevend in kleur en trendkennis en verwelkomt u in iets heel bijzonders … #RoyalTakeOver!

Dusted Rouge: De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Schwarzkopf Professional Color Ambassadeur, Lesley Jennison (@lesleyjennison) en de Braziliaanse kleurenspecialist, Jean Philippe Santos (@phjean), vinden opnieuw rode kleuren uit met tinten die variëren van subtiele en nauwelijks zichtbare tot diepe, maar gedempte schakeringen van vintage rood.

Deze collectie biedt een authentieke, maar toch verfijnde kijk op rood met 6 ongepolijste tinten, van nauwelijks zichtbare rode schakeringen tot diep gearceerde vintage tinten.

6 extra kleurmixen worden ook getoond – gecreëerd met de IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier – een ingenieus product dat de intensiteit van alle IGORA ROYAL-toonrichtingen verdunt om verbluffende pasteltinten te creëren!

Twee nieuwe in-salon kleurenservices werden ontwikkeld om de belangrijkste looks te creëren:

  • Deep Rouge Extravaganza – De kenmerkende look van Jean Philippe Santos met een glinsterende werking van verschillende toondieptes die van onderaf lichter lijken. De diepe, maar gedempte vintage rode tinten creëren naadloze toonhoogtes die binnenstebuiten verdwijnen, waardoor een mooie irisatie toegevoegd wordt.
  • Pastel Rouge Allure – Lesley Jennison’s kenmerkende look – ziet een subtiele combinatie van nauwelijks-zichtbare rode tinten met rauwe en subtiele tonen. Een poederig blos van roze en koper zorgt voor verfijnde, zachte kleurafwerkingen.

www.schwarzkopf-professional.be/skp/be/nl/home.html

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest