Dompel je nagels eens in wat poeder

ASAP Nails

ASAP Nails stelt met trots zijn Gelish system DIP voor. Het snelle systeem maakt het gebruik van UV- of ledlicht overbodig. De techniek op basis van lijm en poeders is fijn, duurzaam, geurloos en volledig afweekbaar. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je het om het even waar kunt toepassen (salon).

Gelish Dip is harder dan de gelstructuur van Gelish en evenaart de hardheid van acryl. Je kunt er de natuurlijke nagel mee verstevigen of er een korte verlenging met tips mee maken – erg geraffineerd. Daarbij heb je de keuze tussen een natuurlijke look, een ‘French’ of een kleurtje. Gelish Dip heeft een palet van 120 kleuren die overeenstemmen met de kleuren van Gelish en Morgan Taylor, naast vijf tinten French.

Het acrylsysteem is werkelijk uniek en indrukwekkend. De geprepareerde en voorgekleefde nagel wordt gewoon in het poeder gedompeld – volledig voor een dekkende kleur of gericht voor een French manicure. Dit filmpje maakt het allemaal duidelijk: https://www.youtube.com/watch?v=gqoEjplF_Nc

www.asap-nails.bewww.asap-nails.be

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest