Dessange verzorgt zijn (nieuwe) lijn!

Dessange, steeds innovatief en in de voorhoede, was de schoonheid van de vrouw altijd al toegenegen. Het merk introduceert zijn nieuwe haarassortiment: een complete lijn zinnenprikkelende en prestatiegerichte formules, verpakt in tedere poedertinten.

De lijn omvat 5 nieuwe productgroepen: glans, bescherming, oplichtend effect, hydratatie en discipline, goed voor 14 unieke referenties in uiteenlopende vormen – reinigende melk, voedende crème, reinigende crème, hydraterende crème, vervolmakend serum en beschermende olie. Elke productfamilie is samengesteld uit een cocktail van 3 actieve bestanddelen met specifieke eigenschappen, gebundeld in sensorische formules met fijne texturen en vrouwelijke geuren.

Deze nieuwe generatie producten flirt met de wereld van de gelaatsverzorging: ze zijn kwalitatief steeds beter en zintuiglijker en kunnen op alsmaar meer ervaring bogen. De samenstellingen zijn vrij van silicone, sulfaat en zout, maar zij bevatten standaard een van de voornaamste bestanddelen uit de verzorgingswereld: hyaluronzuur. Deze molecule kan 1000 keer zijn gewicht aan water opslorpen en vasthouden, net als een spons!

Aanvullend biedt Dessange ook twee Huiles Protectrices: een beschermende olie voor normaal tot fijn haar en een voor droog haar. Deze schoonheidselixirs, gevat in matglazen flessen, bundelen alle weldaden van hyaluronzuur met de troeven van muskaatrozen- en cameliaolie.

www.dessange.com/en/

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest