De kracht van creativiteit

We think stylist’ - Goldw

In lijn met zijn denkwijze ‘We think stylist’ werkte Goldwell voor de nieuwe Elumen Looks 2017 samen met drie jonge, creatieve stylisten: Nicola Smyth (Groot-Brittannië), Nick Moore-Perez (VS) en Hardy Tsai (Taiwan) – alledrie verknocht aan Elumen. Hoewel deze drie artiesten van drie verschillende continenten komen, delen ze dezelfde mening: ze vinden dat Elumen dé tool is voor het realiseren van indrukwekkende en individuele looks.

De briefing voor de nieuwe Elumen looks was eenvoudig: “Wees creatief”. Elke stylist bracht zijn eigen visie in over de nieuwste kleurtrends en interpreteerde deze op het haar van de modellen. Hun uitdaging: Elumen op zo’n manier plaatsen dat de kleur de coupes van de modellen onderstreept en accentueert.

De 29 onderling te mengen nuances bieden een eindeloos spectrum van kleuren en geven de stylisten alle ruimte om ongelimiteerd te creëren en te variëren. Van schitterend blond en briljant bruin tot levendige kleuren zoals roze, violet en turkoois – Elumen biedt elke gewenste kleur.

Naast de drie verbluffende nieuwe looks – Unleashed Blond, Unleashed Copper en Unleashed Brunette – presenteert Goldwell ook het Elumen Formulae Book ’17, een bron van inspiratie van stylisten voor stylisten. Met bijzonder creatieve Elumen recepten voor de nieuwste trendkleuen in het blond-, bruin- en kopersegment.

www.goldwell.be/

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest