De absolute topper voor modefans!

Smokey Eye

Smokey Eye is wereldwijd de meest glamoureuze en tijdloze make-up voor modefans, terwijl Ombré de meest gegeerde kleurtrend blijft.

Voor een heel aparte kleurtechniek op maat, het nieuwe Smokey Ombré, heeft Redken de twee iconische looks samengesmolten: de kleuring van de wereldvermaarde haarkleurspecialist en Artistiek Directeur Kleuring van Redken Josh Wood, en de maquillage van wereldwijd erkend make-up artiest Aaron de Mey.

Ashley Moore, het gezicht van de campagne rond het nieuwe Smokey Ombré, draagt 3 exclusieve kleur- en make-upversies die meteen de veelzijdigheid van deze look aantonen:

  • Whisper, met een subtiel zilveren accent
  • Talk, met een zweem smokey grijs en blauw
  • Shout, met een sluier magenta en paars

Stel je cliënten voor om een getemperde, natuurlijke look uit te proberen, te gaan voor een chique, smokey look of een “dramatische” kleurenexplosie te wagen. Het resultaat is smokey, sexy en diffuus… Net als een smokey eye.

Je kunt deze look zelf creëren met een handig hulpmiddel: de ‘Blur Brush’, een penseel/vervager rechtstreeks uit de make-upwereld om te mengen en te vervagen tot een diffuus Smokey Ombré, perfect uitgevoerd en naar ieders wens.

Vergeet ook niet de “pH-Bonder” die de haardos beschermt tegen haarbreuk, en de Shades EQ met een pH-zuurtegraad om voordien gekleurde lokken te verzorgen.

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest