Custom Collection Brunettes

Tigi

Tigi Copyright©olour introduceert de ‘Custom Collection Brunettes’ voor de herfst/winter 2016-2017: zeven nieuwe nuances en vier trendy technieken waarmee coloristen fantastische bruine tinten naar wens kunnen creëren.

We willen allemaal steeds unieker en origineler zijn; de consument verwerpt het idee van massamarketing en gaat op zoek naar ‘customized’ services – op maat van zijn behoeften en levenswijze dus. Het technische creatieve team van Tigi heeft dat goed begrepen en is van mening dat een kleurenservice op maat, speciaal uitgewerkt door de colorist voor zijn cliënt, ook het meest flatterend zal zijn en de band tussen beiden zal versterken.

De 7 prachtige nieuwe tinten mahonierood en goud, een creatie van het internationale creatieve team van Tigi, vormen de basis van Custom Collection Brunettes. Deze collectie stimuleert coloristen meer dan ooit om schitterende, weelderige tinten bruin op maat te creëren.

De vier trendy technieken stellen de colorist op hun beurt in staat om de kleur van zijn cliënt een persoonlijke toets te verlenen. Enkele van de aangewende technieken voor de bruine nuances uit de Custom Collection Brunettes zijn het glaceren, met een rijke, klassieke afwerking; contouring, met een subtiel focuspunt en een speciaal effect; kleuraccenten, met een opvallend effect en gedurfde accenten op donkere tinten; en tot slot natuurlijke oplichting, synoniem met trendy degradé-effecten, met name donkerdere wortels en lichtere punten.

http://us.tigiprofessional.com/brands

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest