Coty verstevigt positie

coty achète ghd

Drie iconische kapsalon merken – Wella, OPI en ghd – gaan nu samen onder één Coty Professional Beauty paraplu. Good Hair Day is wereldwijd toonaangevend fabrikant van stijltangen en apparatuur. Door toevoeging van de hoogwaardige, marktbepalende productlijnen in stijltangen, haardrogers, krultangen en andere haarstylingapparatuur van ghd, versterkt Coty zijn wereldwijde leidersrol op het gebied van professionele haarverzorging.

Coty is een van de grootste bedrijven in de beautybranche, met een omzet van ongeveer $9 miljard en stelt zich ten doel de diversiteit van de beautybeleving van klanten te vieren en te stimuleren.

Coty kent drie bedrijfsdivisies – Coty Consumer Beauty, een divisie die zich richt op kleurcosmetica, haarkleur- en stylingproducten voor de detailhandel, lichaamsverzorging en geuren voor massaverkoop, via de verkoopkanalen voor massadetailhandel, met merken zoals COVERGIRL, Max Factor en Rimmel; Coty Luxury, een divisie die zich richt op prestigieuze parfums en huidverzorgingsproducten, zoals Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci en philosophy; en ten slotte Coty Professional Beauty, een divisie die zich richt op de levering aan kapsaloneigenaren en professionals op het gebied van haar- en nagelverzorging, met merken als Wella Professionals, Sebastian Professional en OPI. Coty heeft ongeveer 20.000 werknemers wereldwijd en verkoopt haar producten in meer dan 130 landen. Coty en haar merken zetten zich in voor tal van sociale projecten en proberen de invloed op het milieu zoveel mogelijk te beperken.
Info : www.coty.com

Anya Loonen

Pin It on Pinterest