Beperkte oplage!

Jaguar - édition limitée

Balmain Paris Hair Couture lanceert zijn ‘Editions Limitées’, geïnspireerd door de gewaagde grafische, vrouwelijke looks die in de indrukwekkende Opéra Garnier werden voorgesteld tijdens het lente/zomerdefilé 2018 van Balmain. Kobaltblauw springt eruit in deze beperkte edities, een pure en krachtige kleur die de hele collectie domineert.

De Hair Barrette lente/zomer 2018 in beperkte oplage
De prachtige ‘International Klein Blue’ haarclip in suède en nappaleer is versierd met een pin in 14-karaats goud met daarop de ‘B’ van Balmain. Eenvoudig en elegant. Een meerwaarde voor elk kapsel.

De toilettas lente/zomer 2018 in beperkte oplage
Het tasje heeft een symmetrische vorm en is uitgevoerd in kobaltblauw, een unieke intense kleur die is geregistreerd bij het Institut national de la propriété industrielle (INPI). Het etui bevat een hydraterende shampoo (50 ml), een hydraterende conditioner (50 ml) en een Nail Couture nagellak (wit).

Accessoires in beperkte oplage
Na de introductie in 2017 van de eerste lijn Franse haarclips en -spelden stelt Balmain Paris Hair Couture nu voor het eerst een kobaltblauwe haarclip van Franse makelij voor. Ze is met de hand vervaardigd en versierd met het vergulde ‘B’-logo. Ideaal om het haar vast te zetten en een elegante paardenstaart of een geraffineerd kapsel mee te maken.

De lente/zomercollectie 2018 in beperkte oplage is vanaf eind mei 2018 verkrijgbaar.

www.store.balmainhair.com/

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest