Antivochttechnologie

Je moet het zien om het te geloven: een ‘vochtbestendig makende behandeling’ die de textuur ook nog eens zijdezacht maakt en 2 tot 3 wasbeurten meegaat!

Gekleurde chemicaliën maken het haar poreus en gevoelig voor vocht. Deze verzorging verleent het haar echter opnieuw volume en maakt komaf met kroezen!
Dream Coat van Wow, geïnspireerd door de nieuwste textieltechnologie, hult elk haartje in een onzichtbare waterdichte mantel.

  • Het door de warmte geactiveerde polymeer comprimeert de haren, drukt ze samen en verzegelt ze.
    • Het haar is ongelooflijk glad en voelt zijdezacht aan.
    • In tegenstelling tot de klassieke ‘antivochtserums’ klontert Dream Coat niet samen, verzwaart het haar niet en maakt het ook niet vettig.
    • Het effect blijft 2 tot 3 wasbeurten lang zichtbaar.

 

Dr. Joe Cincotta, PhD en hoofdchemicus bij Color Wow:
“Dé manier om kroezend haar tegen te gaan bestaat eruit om het vochtgehalte te regelen en het haarvlies zo glad en strak mogelijk te vergrendelen. In tegenstelling tot de op serum of olie gebaseerde vochtregulerende formules die het haaroppervlak bedekken (en het haar platdrukken en vettig maken), maakt Dream Coat gebruik van een revolutionaire, ultralichte technologie op basis van polymeren waarbij minuscule druppels willekeurig over het haaroppervlak worden verspreid. Zodra ze met een haardroger worden opgewarmd, treden de druppels in verbinding en vervlechten de polymeren zich tot een onzichtbare waterafstotende matrix die:

  • elk haar samendrukt in een gladde, soepele vorm
  • elk haar in een onzichtbare, lichte “regenjas” hult die het vocht afstoot.”

http://www.jeunessehair.be/

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest