6 vrouwen, 6 transformaties

Keune

Keune Haircosmetics lanceerde onlangs een nieuwe collectie haarkleuren: ‘New Dawn’. Het thema van de campagne is kleur als verandering: er worden 6 vrouwen opgevoerd die elk een unieke transformatie ondergingen.

Het merk ontwikkelde innoverende nuances voor deze collectie, gaande van natuurlijke tinten tot felle kleuren. Zo is er Fearless Lilac, een frisse lavendeltint; Upbeat Beige, een moderne nuance blond; Con dent Cuivre, een zachte kopertint; Fearless Violet, een uitgesproken paars; en Daring Dark Blonde, een warmere tint blond.

Keune lanceerde ook een compleet nieuw product: een neutraliserende spray, ‘Blonde Unstoppable’ genaamd, geschikt om ongewenste kopertinten in blond gekleurd haar te neutraliseren, bijvoorbeeld na een ontkleuring.

De New Dawn campagne brengt het verhaal van 6 vrouwen die grote veranderingen meemaken in hun leven. Elk van hen begint aan een nieuw hoofdstuk, of heeft er net een afgesloten. Shari verhuist naar Los Angeles om er te gaan dansen; Lyanne begint een grafische ontwerpstudio; Joëlle is mama geworden; Merle heeft alles verkocht om te gaan reizen; Maya heeft de marathon van New York gelopen ondanks een knieblessure, en Melissa heeft alles verloren, maar ze is er sterker uit gekomen.

www.keune.com/be/Homepage

Catherine Portevin

EVENEENS TE BEKIJKEN

Pin It on Pinterest