Les Coiffeuses de Bruxelles

Je bent kapper of schoonheidsspecialiste? Zelfstandig zijn is je roeping en je zou graag een eigen zaak beginnen, maar het ontbreekt je aan middelen? Dan is het trendy co-workingconcept op maat van kappers en schoonheidsspecialisten iets voor jou! Het salon kreeg de naam ‘Les Coiffeuses de Bruxelles’.

Elke kapper werkt er op zelfstandige basis, volgens zijn eigen behoeften, en deelt er een gezellige ruimte in vintagestijl met de bijbehorende infrastructuur: 1 dag, 1 week, 1 maand of langer. Twee voorwaarden: je moet de producten van het salon gebruiken – Végétalement Provence en L’Oréal – en de tarieven van het salon aanrekenen.

Wij zijn op zoek naar een hand/voetverzorg(st)er (de voorziene verzorgingsruimte wordt weldra uitgerust), maar ook kappers/kapsters die willen toetreden tot het team zijn van harte welkom. Het salon ligt vlakbij de Generaal Jacqueslaan, niet ver van de vijvers van Elsene, en is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het salon heeft aandacht voor de bevoorrechte relatie tussen een vrouw en haar kapper, en genieten staat centraal in de dienstverlening: het plezier van een echte hoofdmassage, tijd voor een babbel en je wensen mogen uiten … Achterin het salon is een gezellig ‘snackhoekje’ waar je gezond en biologisch kunt eten. Er is wifi en ook nog een bibliotheek.

www.lescoiffeusesdebruxelles.be

Pin It on Pinterest