Schwarzkopf Professional - Collections Essential Looks

Als vooruitstrevend haarmerk creëert Schwarzkopf Professional een brug tussen de catwalks en het echte leven met inspirerende collecties van trendy looks. Doorheen de geschiedenis gaan fashion en retro hand in hand: alles komt terug. Dit seizoen staat in teken van trends uit het verleden, die vandaag hun weg terug gevonden hebben naar de spotlights en de catwalks – Met iconische looks en een knipoog naar de hashtag #ThrowBackThursday.

Iconen sterven nooit. Ze beïnvloeden, ze inspireren en ze zijn relevant. Ze zijn het verleden, het heden en de toekomst. Ze zijn tijdloos. Geïnspireerd door de digitale #tbt-trend (Throwback Thursday) plaatst Schwarzkopf Professional zijn meest iconische looks nogmaals in de schijnwerpers: welkom bij de Ikonic Collectie.

Sinds 1997 zijn er al meer dan 40 Essential Looks collecties geweest, die de trends van op de catwalk omvormden tot draagbare salonlooks en trendy kapsels.

Dit seizoen komen de meest iconische knip-, kleur- en stylinglooks uit oudere Essential Looks Collecties terug tot leven, omdat ze vandaag net zo relevant zijn als ooit tevoren:

1. Ikonic Look – Starlet
2. Ikonic Look – Out of Shape
3. Ikonic Look – Neo Couture
4. Ikonic Look – Electric Youth
5. Ikonic Look – Rok Chik
6. Ikonic Look – Hippi Glam
7. Ikonic Look – Urban Sports
8. Ikonic Look – Opulent

http://www.schwarzkopf-professional.be/nl

Catherine Portevin

Pin It on Pinterest