Het uitreiken van de ECHOS Coiffure Awards was een uitstekende gelegenheid om de winnaars rond een gastronomische tafel uit te nodigen. Het was tevens ook de kans voor de winnaars om kennis te maken met collega’s uit het kappersvak. We stellen u de winnaars voor in een uitzonderlijk decor.

De editie 2018 mocht niet onopgemerkt voorbij gaan. Het Restaurant Terborght bood een voortreffelijk decor en een uitzonderlijke kaart om de winnaars te bedanken. Een verfijnde, lichte, creatieve keuken geserveerd in aantrekkelijke design schalen en aparte vormen. Bij elk gerecht werd ook in detail aangekondigd wat erin zit. Chef Lesley De Vlieger en gastvrouw Marijke De Ron boden de winnaars een apart gastronomisch moment aan. Zij zijn niet toevallig sinds 2005 de trotse eigenaar van 1 Michelin Ster.

Namen plaats aan de ronde tafel: Yasmine Dewaele voor L’Oréal Professionnel met Source Essentielle, Naast René Frateur en zijn schoondochter Ingrid voor Moose met Gold, daarnaast de heer Van Loo Serge en mevrouw Ulrika Linden voor Artègo met Rain Dance, Valérie Geeurickx voor 1922 by JM Keune links van Anya Loonen en rechts Miranda Vanrossem voor Joico Hair Repair System naast Annick Mermuys. Dit was een bijzondere gelegenheid om indrukken uit te wisselen en de sterk evoluerende kappersbranche onder professionelen te bespreken. Naast een absolute passie voor ‘het schone’ – een gemeenschappelijke eigenschap van alle tafelgenoten – is lekker eten en op zoek gaan naar aparte ‘Châteaux’ eveneens een gedeelde interesse. Er wordt dus niet alleen over uitstekende producten gediscussieerd, maar ook over de wijn die wordt geserveerd en de vooruitgang die Belgische wijnen de laatste jaren hebben geboekt. Onze Belgische reputatie als uitzonderlijke chocolademakers is al een feit, als we zo doorgaan, kunnen we ook met rode wijn zoals Bon Baron en Chant d’Eole Brut witte schuimwijn aan faam winnen. De verkiezingen zijn eveneens een gespreksonderwerp, maar daar spreekt niemand zich over uit.

Als kers op de taart heeft ECHOS naast een trofee eveneens een ruiker bloemen voorzien. Een geste die door de winnaars – dames én heren – zeker wordt geapprecieerd.

Source Essentielle van L’Oréal Professionnel is het allereerste gamma natuurlijke, professionele verzorgingsproducten voor een professioneel resultaat die in het salon nagevuld kunnen worden. Hoogkwalitatieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong met delicate bloeminclusies in suspensie staan model voor duurzame innovatie, productie én consumptie.

Dry Hair Spray Gold van Moose Haircare & Color is een apart product: gewichtsloos en toch stevig, snel in gebruik en duurzaam in het haar. Het droogt meteen en geeft de haren extra glans en volume. De textuur van het haar wordt voller voor een glamour resultaat.

Essential Shampoo 1922 by JM Keune is letterlijk essentieel: kan niet gemist worden! Elke man kan deze elke dag gebruiken om haar, baard én lichaam te reinigen en te hydrateren, met creatine, hennep en bamboe verrijkt.

Joico Hair Repair System: met deze salonbehandeling geef je het meest beschadigde haar een ware boost zodat het zich optimaal kan herstellen, zelfs na zware chemische behandelingen. Glans en volume gegarandeerd.

Rain Dance van Artègo is een verzorgende lijn die alle haartypes én hoofdhuid op natuurlijke wijze voedt, sterkt én dus verfraait. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en formules zijn met etherische oliën verrijkt.

1st Artègo
Rain Dance

2e Eleven Australia
I Want Body + Miracle Hair Treatment

3e Affinage
Kitoko Oil Treatment

1st L’Oréal Professionnel
Source Essentielle

2e O’right
Goji Berry Volumizing Shampoo

3e Zenz Organic
Shampoo pure n°01

1st 1922 by JM Keune
Shampoing Essentiel

2e 18.21 Man Made
Wash pommade, Clay, Paste, Hair Spray & Spirit

3e Barburys
Beard Oil

1st JOICO
Joico Hair Repair System

2e Kevin Murphy
Treat Me

3e Oway
Herbs & Clay Peeling Cleansing

1st GOLD
Dry Hair spray

2e Sebastian Professional
Sebastian Twisted

3e L’Anza
L’Anza AirPaste

Pin It on Pinterest